LUXE OVERNACHTEN OP TEXEL BIJ THE ISLAND LIFE

Zoek & boek

Huurinformatie

 

Onze accommodaties zijn niet gelegen op een vakantiepark. Benieuwd hoe het werkt met betalen, reserveren, inchecken en uitchecken? Of wil je meer weten over Jacuzzi ,schoonmaak en huisdieren? Lees dan verder:

 

Jacuzzi

Wij beschikken over 2 jacuzzi's. Een privé jacuzzi voor ons 5-persoonshuisje en 1 voor onze B&B gasten. Als B&B gast kun je de jacuzzi privé er extra bij huren (per 2 uur).  

 

Betalen en reserveren 
De beschikbaarheid van onze kamers en het vakantiehuis kun je bekijken op de reserveringspagina. Hier kun je direct een reservering maken. Nadat je geboekt hebt, ontvang je van ons een definitieve bevestiging met daarbij alle overige informatie en de bijbehorende factuur.

 

Inchecken en uitchecken SLEUTEL/ KEY : +31617562336  VOOR
Onze wisseldagen zijn vaak op maandag en vrijdag met uitzondering in het laagseizoen. Op de dag van aankomst ben je vanaf 15.00 uur welkom. Op de dag van vertrek vragen wij je de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten. Andere tijden zijn niet mogelijk i.v.m. dat wij alle tijd nodig hebben voor de schoonmaak voor de volgende gasten.


Omdat onze B&B kamers en het vakantiehuis niet op een vakantiepark liggen, hebben wij ook geen receptie. Voor het ontvangen van de sleutel vragen wij je contact met ons op te nemen zodra je VOOR de boot staat. Wij zorgen ervoor dat je op het moment van aankomst toegang hebt tot de accommodatie (mits het 15.00 uur of later is).

SLEUTEL/ KEY : +31617562336

 

 

Extra Bedlinnen & handdoeken huren

Bij aankomst liggen er bedlinnen en handdoeken klaar.

Extra bedlinnen kan voor € 9,00 p.p. gehuurd worden en handdoeken voor € 5,00 p.p. (dit voeg je direct bij het maken van de boeking toe). De bedden dienen zelf afgehaald te worden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf beddengoed of handdoeken mee te nemen. Houd rekening met de volgende maten bedlinnen:

 

Hoeslaken: 90 x 200 cm
Dekbedovertrek: 140 x 200 cm.
Kussensloop: 60 x 70cm

 

Schoonmaak
Bij de reservering betaal je schoonmaakkosten. Dat is voor de eindschoonmaak. Uiteraard vragen we om de accommodatie netjes achter te laten. Wij vragen ook borg. 

 

Jongeren 
Jongeren zijn welkom in onze accommodaties, maar onder bepaalde voorwaarden. In verband met overlast of schade komt het voor dat wij begeleiding, extra borg en/of het achterlaten van legitimatie vragen. Afhankelijk van de leeftijden van de gasten, worden deze voorwaarden gesteld. Je dient hiervoor dus contact met ons op te nemen.

 

Geen harde muziek

Er mag bij ons geen harde muziek gedraaid worden i.v.m. overlast voor andere gasten.

 

Huisdieren
Huisdieren zijn alleen welkom in onze vakantiewoning. Er zijn maximaal twee huisdieren toegestaan en per dier rekenen wij € 7,50 per nacht. Wij vragen je om de hond niet alleen achter te laten of in een Bench te houden wanneer je afwezig bent.

Socials

Met de hele familie of vriendengroep op vakantie? The Island Life bestaat uit drie 2-persoons B&B's én een 5-persoons vakantiehuisje! Er zijn nog een...

De B&B's zijn kort geleden compleet vernieuwd! Nog meer luxe, nóg meer comfort. ✨ De foto's volgen binnenkort... Kun je niet wachten? Reserveer alvas...

Denk je aan Texel, dan denk je aan strand! 🐚 Vanaf The Island Life sta je binnen no-time met je voeten in het Texelse zand. Dat wordt genieten deze z...

Volg ons op instagram en facebook